Oct 15, 2005, 7:56 PM

Терариум 

  Poetry
923 0 1
Нещастна бях-
а пак ми завидяхте.
Щастлива-
с мен се подиграхте.
Усмихвам се-
забивате във мен отровния си щик.
Не знам дали любима съм,
или на поста си войник.
Ще трябва да опазя
на любовта си светлите крила
от всяка нагла кучка,
повдигнала пола.
И нежно ще удуша
прозрачните ви намерения...
Ела,змия,
в теб имам повече доверие!

© Здравка Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??