Ключът бе тука врътнат във вратата,
но тя бе винаги отворена за нас.
Тук никога не е царяла тишината,
а често пъти сме оставали без глас.
Тук можехме да пеем, без да се срамуваме,
а ти се смееше, че пием рома с лед.
Тук можехме да скачаме, крещим или танцуваме...
И винаги ще помним - Beware of the Cat!
© Мария All rights reserved.