Ти...
Ти, страннико,
с душа на призрак,
с ръце на бог,
с лице на човек.
Ти с твоите
идеи
и догадки...
Разкъсан някъде назад във времето...
Ти и твоите
скрити желания...
Малко надежда в дъждовен ден...
Ти и завършените ти черти...
Незабравим, незаменим... Смисълът...
© Мариела All rights reserved.