May 15, 2008, 9:17 AM

Ти 

  Poetry
722 0 0
 

Т И    
Ти си мисълта, с която заспивам.
Ти си сънят, който сънувам с усмивка на уста!
Ти си сълзите солени по лицето ми!
Ти си Човекът, стигнал до сърцето ми, заслужил това място!
Ти си споменът за трудно излечимото.
Ти си вечното желание за радост!
Ти си болката, с която чувствам самотата!
Ти си погледът, който чакам.
Ти си нежността, която сърцето ми търси и намира.
Ти си слънцето след дъждовен ден, светъл и усмихнат!
Ти си истината, която не мога да ти призная!
Ти си любовта, в която вечно се вричам!

Ти си ТОЙ и аз не мога без тебе.

Ти си.

© Мария Грънчарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??