Обичам, когато ме целуваш,
когато ме докосваш със ръка,
когато си до мен -
разпалваш в мен страстта.
Но дните на раздяла с теб са дълги
и пълнят се очите със сълзи.
Сърцето почва да се свива
и скърби.
Липсваш ми,
и скоро мисля да ти го призная,
не знам какво ще кажеш ти,
но ако на теб не го призная,
на кой да го кажа - кажи ми ти?!
Със теб споделям радост и тъга,
ти с мене също - надявам се да е така.
Липсваш ми...
Посветено на един скъп човек :):):)
© Десислава All rights reserved.