Ти си изгревът тъй хубав и красив,
ти си цветето в моята градина,
ти си всичко, дето ме поддържа жив,
единствена за мен и неповторима.
Ти си гълъбица в ясното небе
и ти си тази, в която се обричам,
и в бури, и в стихийни снегове -
аз ще съм до теб, защото те обичам.