Ти знаеш коя съм, но аз тебе не.
Ти знаеш името ми, но аз твоето не.
Ти знаеш дома ми, но аз твоя не.
Ти четеш мислите ми, но аз твоите не.
Ти предричаш действоята ми, но аз твоите не.
Ти можеш да ме разсмееш, но аз тебе не.
Ти знаеш страховете ми, но аз твоите не.
Ти виждаш мечтите ми, но аз твоите не.
Ти си спомняш миналото ми, но аз твоето не.
Ти живееш живота ми, но аз твоя не.
Ти си аз, но аз коя съм?
© Диляна All rights reserved.