ТИ БЕШЕ ТУК
Ти беше тук – дойде самичка.
Дъга неземна засия в нощта.
Добиха смисъл вечните неща.
Ти беше тук. Това е всичко.
Ти беше тук и стана чудо.
Попаднахме във приказна страна.
Там имаше светлик и топлина.
Ти беше тук. Не бе заблуда.
Ти беше тук, но си отиде.
Угасна многоцветната дъга.
Дано щастлива много си сега!
Ти беше тук. Това ми стига!
© Атанас Димитров All rights reserved.