Ти беше тук преди няколко мига,
сладък парфюм ми напомня за теб.
Танци и шепот, отворена книга,
пóвей довян от косите от мед.
Силно кафе в неизстинала чаша,
силует на тела върху топло легло.
Последни акорди от любимата наша
песен, събрала ни често в едно.
Стъпките тихи дочуват се боси,
нежният глас шепне в ъгъла стих.
Разказ за твоята обич се носи.
Изгубих те тъкмо, а едва те открих.
© Ивайло Василев All rights reserved.