Нощ, звезди, небе.
Аз - до тебе.
Прегръдка, целувка, ласка.
Аз - усещам тръпка!
Докосване, чувства, нежност.
Аз - изпълнена със страст!
Възбуда, желание, вълнение.
Аз - в пълно откровение!
Лъст, съблазън, проникване, душевна трансформация.
Аз - в пълна екзалтация!
Ти и Аз
в пълен екстаз!
© Деси All rights reserved.