На двойна маса,
очи в очи
не ти понася.
Знам. Личи.
Чувстваш страх,
пред теб съм аз.
На пух и прах
е всичко в нас.
Тази нощ
едно помни.
Ставам „лош“
като преди.
Пак ми бягаш,
гледаш в пода
и не вярваш,
че го мога.
Аз обаче
съм готов
за теб, глупаче,
за любов.
Няма драма
между нас.
Пак сме двама
ти и аз.
Под луната,
под звездите
със жената
на мечтите.
Аз и ти
във празна стая.
Пак блести
като във рая.
© Krischo All rights reserved.
Поздравления!