Плачи! Плачи за мен,
че завинаги ме изгуби.
Мисли и съжалявай,
че уби любовта ни само за ден!
Наи - чистите ми чувства ти погуби!
Страдай! Искам много мъка
в погледа зелен!
Искам рана в твоето сърце,
че мечтите ни потули!
Търсиш ме, но за мен
ти си оставаш просто студен!
Тръгвам си от теб,
а ти ме молиш наранен.
Ще бъда твоя само в
болезнените ти, прекрасни сънища!
Ти отдавна си умрял за мен.
Търсиш ме по всички пътища,
но не искам вече да си със мен!
© Теодора Дамянова All rights reserved.