Jun 7, 2011, 7:26 PM

Ти казваш, че съм луд... 

  Poetry
1027 0 0

Когато всичко е неочаквано
и в главата ви раждат се бури,
когато всъщност това е очаквано,
но всички ви мислят за луди,

Когато мислите хаотични са
и в главата ви раждат се бури,
когато всъщност е писано
и двамата да сте луди...

Когато ви няма един до друг

и в главата ви раждат се бури,
когато всеки е с някой друг

и това превръща ви в луди...

Тогава във този кратък миг
в главата ви раждат се бури,
тогава разбирате мислено,
че да сте луди не е безмислено...

© Кольо Желев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??