Jan 25, 2014, 4:53 PM

Ти ли си? 

  Poetry
325 0 0

Ти ли си? Поредният, когото
няма да наричам с нежни имена.
Ти ли си? Поредният без име,
който ще остави в мене празнота.

 

Ти ли си? Сърцето ти едва ли
ще трепне и ще търси моята любов.
Ще потънеш скоро в мрак незнаен,
а след теб… ще дойде някой нов.

 

Ти ли си? Поредният, когото
няма да обичам, нито ти пък – мен.
Ти си… поредният от многото,
такива като тебе срещам всеки ден…

 

***
А как ме уморяват тези срещи.
Колко много, много ми тежат.
И моля се аз силно и горещо…
няма ли най-сетне те да спрат?

© Или Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??