Jul 4, 2017, 9:14 AM  

Ти ме направи... (por fin se lo que es vivir) 

  Poetry » Love
610 0 0

03.07.2014
                ...

Ти ме направи такава...
да се чувствам отново красива..
ти ме направи такава...
да виждам малките неща...
ти ме направи такава...
пак да се почувствам жива...
ти ме направи такава...
пристрастих се към теб и не мога да спра!

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??