Само аз можех да те обичам
и господ това го разбра.
Само аз можех да те желая,
само аз, ти не можа.
Само аз можех любов да ти дам
и дявола това го видя.
Само аз можех да тебе всичко да знам,
само аз, а ти не можа.
Само аз можех с теб да съм добра,
всеки усети го, всеки разбра.
Аз можех да бъда и твоя съдба,
да, можех, но ти не можа.
Само аз можех да съм човечна,
това луната даже видя.
Можех да съм любов и то вечна,
можех много, но ти не можа.
© Нина Ильова All rights reserved.