Ти не... но ти...
Ти не разби сърцето ми, не го открадна,
не пожела със поглед да ме нараниш,
не влезе във душата ми със взлом, не я нападна,
но виж!!... от раните ми целия кървиш!
Не казваш сбогом - така ще ме загубиш,
и винаги мълчиш, мълчиш, мълчиш,
но утре, щом до мен не се събудиш,
от болката в душата ще крещиш...
Не лъжеш мен, ти лъжеш себе си
и осъзнаваш цялата тъга, че
истините, щом са неизречени,
раняваш себе си, за да запазиш в мене любовта...
© Пауаа All rights reserved.