Sep 19, 2006, 1:22 PM

Ти не си 

  Poetry
595 0 6
Ти не си мираж-
мое Слънце през зимата,
огряло душата ми,
стоплило тялото ми в студа.
Ти не си измама-
моя реалност си ти.
Ти не си от миналото сянка,
а настояще,бъдеще си от сега.
Ти не си,но мое съкровище си!
За нищо не бих те заменила-
Обичам те,такъв какъвто си!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??