Ти с думи омайваш,
както направи с мен.
Чудно, но добре се справяш,
щом помрачи моя ден.
Говоря уверено, че ще се справя
и заблуждавам себе си пак.
Опитвам се, но не мога да те забравя
и отново съм онзи слабак.
За теб явно съм бил слаба сума,
затова върви си и не плачи.
Не говори, не прошепвай даже дума.
На раздяла се мълчи!
© Теодора All rights reserved.