Ти ще докоснеш
с пръсти гърба ми
ток ще премине през мене
Господи, колко съм искала,
туй да не е само
в съня ми
С мойте усни твойте да стигна
в твойте очи да потъна...
Сън, лудият сън
не искам да свършва
защото само там
били сме с тебе щастливи.
© Румяна Щерева All rights reserved.