Ти ще светиш в мене с поглед на дете,
в миг в душата ми от нежност да се случиш.
Тъй пак ще имам твоето небе,
безброй звезди в съдбовната ми участ.
Аз все ще нося синята любов,
да можеш в сън от дух да се изрониш.
Да бъда чуден огън като зов,
а ти да бъдеш ангелът ми в полет.
Ти ще светиш в мене с поглед на дете,
в миг в душата ми от нежност да се случиш.
Понеже си най-светлия летеж
и най-топлия в духа ми ручей!
© Аз All rights reserved.