Jan 10, 2013, 10:54 PM  

Ти си 

  Poetry
889 0 3


Ти си бялото пухче в косите ми -
цял ден вятърът с тебе ме кичи.
И са бели със тебе тъгите ми.
Пък и аз съм по-бял от кокиче.

Ти мъхът си по мен, от тополите,
светъл цвят на забързана Пролет.
Накичи се по мене пак, моля те!
Нека други за друго да молят...

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??