Apr 12, 2014, 7:12 PM

Ти си 

  Poetry » Love
564 0 0

Ти си моето утро, родено
в безкрая на тъмната нощ.
Слънчев лъч, преминал през мене…
бездиханна се моля за още.

Ти си моето лято и моята пролет,
които след зимата вечна ме топлят.
 Душата е птица – безпътният полет
получи единствена своя посока.

Към теб.
Единствено теб.

Ти си.
Моето всичко.
Любов.

© Или Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??