Ти си
Ти не си тишина - Ти си Музика
Ти не си чалга - ти си Джаз
Ти не си просто мелодия - ти си пламенна Китара
Ти не си дума - Ти си Поема
Ти не си внушение - Ти си Вдъхновение
Ти не си пламък - А Пожар
Ти не си просто лице - Ти си огнени Очи
Ти не си просто чувство - Ти си Изкуство