Виждам във очите ти надежда
И с всеки трепет на ресниците съм жива,
Нощем в сънищата ми спокойствие довеждаш,
Ангели с гласа ти ме приспиват.
Грижите стопяваш със усмивка
И сълзúте ми са радост, че те имам,
Щастието диша ми в гърдите,
Ева аз съм в райската градина.
Твоите ръце ме сътвориха от
Един изстинал камък – в обич луда,
От болезнения страх в очите
Бледа сянка не остана... Ти си чудо...
Истината е, че нямам думи
Чувствата в сърцето да опиша...
Аз съм твоя... само тебе имам...
Моля се завинаги да ме обичаш...
© Биляна Битолска All rights reserved.