ТИ СИ МИ
Ти си ми Слънцето приказно, нежно.
Ти си ми радост и мъка, и страх.
Ти си ми чувството светло, безбрежно.
Ти си ми болката сладка и грях.
Ти си в съня ми Луна сребролика.
Ти си на вятъра нежен повей.
Ти си надежда, която ме вика.
Ти си магьосникът - мил чародей.
Ти си вълшебната приказка чудна.
Ти си далечната моя звезда.
Хиляди нощи стояла съм будна,
влюбена в тази красива мечта.
Искам да бъдеш до мене навеки!
Заедно с тебе напред да вървим!
Искам по нашите звездни пътеки
с обич и вяра докрай да горим!
© Анка Келешева All rights reserved.
Благодаря за другарската критика и най- вече за пожеланията.
Извинете ме, но по въпроса за тематиката не мога да се съглася с вас.
Ако не всички участници в сайта, то поне половината пишат за любовта, за любимия.Излиза, че тази тема е най- изтъркана.
Уверявам ви, не подражавам на никого. За любовта пиша така, както е чувствам, както е преживявам. Пиша за себе си, но кой ли дявол ме накара
да споделям мислите и чувствата си, най- съкровените неща с други хора?
Карате ме да се замисля дали си заслужава да продължа.
Не съм обидена, просто разсъждавам на глас.Моите почитания.