Защо си ми ти?
- след като само нараняваш ме...
Теб да забравя,
- няма да търся твоето отражение в следващата любов...
Ще се науча,
- не ще погледна аз назад даже и за миг...
Ти си минало,
- спомена за теб ще залича с двойна гума от сърцето си...
Аз силна съм,
- вдигам глава с усмивка на лице и продължавам...
© Теодора All rights reserved.