Ти Си - Моят Дом!
Танцуват ни душите
танц съдбовен,
танцуват в ритъм
нашите тела,
във този пъстър свят,
така огромен,
до теб се чувствам
- у Дома!
Притихнала щатливо
в твойто рамо,
събирам целий свят
във свойта длан
и в този миг разбрах:
едно сме цяло,
до теб навсякъде съм
- у Дома!
Лъчиста
© ЛЪЧИСТА All rights reserved.