Sep 4, 2013, 5:47 PM  

Ти си моята муза 

  Poetry » Love
1109 0 3

                                                   ТИ СИ МОЯТА МУЗА

                                                          на Беригинюшка

 

                     "Бях  забравил какво е любовта!

                                           Бях забравил ласки и милувки,

                                           Какво е нежност,близост на жена,

                                           За радостта от чаканите срещи

                                          И поднасянето на букет цветя..."

 

                                             Когато Господ те откъсна от сърцето си

                                             И те изпрати при мен,

                                             Не повярвах на очите си

                                             Радвах се и бях   възхитен.

 

                                             Посрещнах те с радост и букет цветя,

                                             За теб написах много стихове,

                                             Имах чувството,че непрекъснато летя,

                                              Че летиме двамата в безбрежното небе.

 

                                             Летим на крилата на една красива любов,

                                             Построихме храм на любовта в небесата,

                                              Там облаците с радост ни венчаха,

                                              А  звездите- свидетели ни бяха.

 

                                               Ти си моята Муза,

                                               Ти си моята най-ярка звезда,

                                                Ти си моето слънце,ти си моята светлина!

                                                Обичам те!И ще умра с твоето име на уста!

                                                                                                               2013

 

                    

© Асен Стефанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??