За тебе аз съм като нощна пеперуда,
ти си светлината в мрака, способна да погубва.
Знам, че ти се струва странно и безкрайно чудно,
но просто се нуждая от нея до полуда.
Ти си моето истинско спасение,
дори да се изгубя в огъня, във светлината,
ни най-малък страх, нито опасение,
карат ме в забвение да те изпратя.
© Даниела All rights reserved.