(В допълнение към една тема, която с теб чоплим отдавна)
Ти си мъж!
На теб ти е позволено да скиташ!
Да се връщаш,
щом огладнееш,
щом прихладнее,
щом се наситиш!
И когато поемаш нанякъде,
ми го споменаваш ей тъй,
между другото,
че си нейде с приятели,
че си сам без приятели...
Все едно!
Когато си мисля за теб,
се сещам за вятъра.
Няма защо да ми даваш надежди,
че ме обичаш!
Трябва да се досещам
или тайно да се надявам,
че не съм ти съвсем
безразлична!
Аз съм онази,
зад преградата от заблуди
А страховете ми
са присъщи на женската ми природа.
Затова се надявам,
че ще те опитомя
с моята обич.
Но няма да мога.
© Павлина Гатева All rights reserved.
че ще те опитомя
с моята обич.
Но няма да мога."
!!!