Ти си прекрасен пролетен ден
страстна нощ през горещото лято
морсkи изгрев в лъчи озарен
фина роса с прашинки от злато
розов цвят с аромат напоен
съзвучие нежно от славей изпято
ти си сърцето що бие във мен
ти си за мен на света всичко свято.
© Незнаен All rights reserved.