Dec 16, 2011, 1:09 PM

Ти си виновен 

  Poetry » Love
970 0 5

Виновен си – в душата ми е тъмно

и нищо не очаквам от деня.

Мечти си нямам, всички те – несбъднати

погребани са вече до една.

Виновен си, че слънцето ме дразни,

че стана тъжен само моя стих,

и че след теб предаденото щастие

за дълго някъде от мен се скри.

Усмивката си вече, че изгубих,

че песента на птиците боли.

 

Аз съм виновна само, че се влюбих...

За всичко друго си виновен ТИ.

 

© Стела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??