Ти си всичко, завинаги
Сякяш малка частица от времето спряла във мен
е изтрила лика ми на малко момиче
и не дава на стария миг изведнъж променен
да ме върне обратно-назад да затичам.
Сякаш ти ме ограби. Разби ме отвътре, отвън
и ме грабна в ръцете си няма и нова
Аз останала празна... без нищо...като след сън
приех твоя дар, тази сладка отрова...
Сякаш малка частица от времето спряла във мен
само теб ми остави-за теб да живея
и не давам на никого сладкия, моя си плен!
Ти си всичко, завинаги, без теб нищо не смея!© Гергана Турийска All rights reserved.