Oct 14, 2015, 8:28 PM  

Ти старомоден остани 

  Poetry
608 1 1

 Не се захласвай ти по мрака,

 не стой зад крепостни стени,

 отвъд и тебе щастие те чака,

 излез и смело го сграбчи!

 

 Недей оставя добротата,

 в боклука вън да спи!

 Излез и отведи я!

 В сърцето си я настани!

 

 Сега на мода е да си подмолен,

 във тоя свят прокажен и червив,

 ти остани си старомоден -

 дори с омразата бъди вежлив!

 

© Димитър Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??