Feb 25, 2009, 3:33 PM

Ти така и не посмя... 

  Poetry » Love
1023 0 12
Ти така и не посмя.
Ти така не се научи.
Любовта е нищета.
Любовта е дом без куче.

Ти така и не реши.
Ти така и не отказа.
Любовта е сто стрели.
Няма шанс да се опазиш.

Ти така не съумя,
не усети, не поиска.
Любовта е тук. Сега.
Винаги си струва риска.

Ти така не завладя,
не препусна, не запали.
Любовта е точно тя –
годеницата на Краля.

© Лили Радоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??