Aug 28, 2007, 10:22 PM

Ти толкова години чака... 

  Poetry
718 0 8
Ти толкова години чака
до тебе тихо да се приютя,
ти толкова сълзи изплака
по мен по миналите дни.

Ти толкова години чака
да чуеш тези думи две.
Ти мразеше дори съдбата,
посмяла да ни раздели на две.

Ти толкова години чака
любов в очите да четеш...

© Валя Митова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??