Ти успя до сърцето ми да преплуваш,
успя да го развълнуваш, както никой друг.
Ти успя да го спасиш
и от големия смразяващ студ.
Ти вникна в него,
без да те е страх.
Погледна по-дълбоко,
без да се наложиш със власт.
Ти не поиска нищо,
нежност дари ми ти.
Докосна ме там, където,
не позволих на никого преди.
© Пролетното момиче All rights reserved.