Ти пак ще се родиш от дъх на цвете
и всяка нощ ще светиш в моя дом.
Ти все ще си искра и полъх звезден,
от теб ще блика радост с всеки стон.
Какво съм аз без твоя ласка свидна,
какво съм аз у теб без бряг и брод.
Ти пак ще се родиш от вяра жива
и пак ще ме дариш с копнеж в живот.
© Небесен Владетел All rights reserved.