Jul 15, 2012, 1:10 PM

Ти знаеш ли? 

  Poetry » Love
816 0 0

 

Ти знаеш ли, че в очите на хората
се крие умората,
че тя вечер не спи, 
а само тихо брои:
грешки, раздели, думи, обиди
... за нея няма покой.

Ти знаеш ли колко тайни
има една жена
и знаеш ли колко е тежко
да криеш това от света.
Ти знаеш ли колко струва животът,
знаеш ли колко тъга има по света,
навярно не си се замислил за тези неща...???

© Габриела Донева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??