Aug 16, 2011, 12:21 PM

Тигър в клетка 

  Poetry
440 0 1

Тигър, в клетка

                        затворен,

обикаля

                   безпомощен

и до болка

                    самотен,

получава

           храна,

                      вода

и нищо

              повече...

 

 

 

Звяр отвън,

а отвътре

            малко котенце,

търсещо любов,

но намиращо

                     омраза,

оковите от зло

тежат му

     и го смазват...

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Аааа, не е като басня, много е директно, истинно, едно неподправено тълкуване на темата за звяра. Браво!
Random works
: ??:??