Нощна, тихичка усмивка.
Мило за ръка ме хвана.
Сънища в една завивка
трепват и споделят двама.
Будя ли се, си до мене,
а заспя ли, те сънувам.
Съмне ли - значи е време
по чело да те целувам.
Някак тихо те обичам.
Знаеш, много не говоря.
Гръмко не ще се заричам.
Тиха обич ще ти сторя.
© Милен Кръстев All rights reserved.