Когато си така самотен...
И навън, от вятъра студен
Вледеняваш се, сякаш зимна вихрушка
е дошла.
Внезапно, погледа ти се премрежва
Дъжд, почуква по листата.
Ала, всъщност се оказва
Че "дъждът" е в твоите очи
Под формата, на малки капчици сълзи.
Кали Петкова
29.09.2018
© Кали All rights reserved.