* * *
Сумрак и тихи стъпки
Тъмнината идва
сякаш свети
и една пътека
като мъртъв поглед
празна
към нищото ни води...
а ние ходим слепи
със крачки бавни
и обречени
докато стигнем края
където сенките
изчезват
и остава само полъх
от душите ни обречени...
(Едно от последните ми нови неща...)
© Калоян Бинев All rights reserved.