Aug 31, 2007, 11:03 PM

тихичко те... 

  Poetry
747 0 14

очите ти

излъчват топлота

усмивката ти

искреност и ведрина

гласа ти

спокойствие и доброта

преглъщам

поредната сълза

усмихвам се

и

тихичко те

чакам

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??