Тихо, любов. Идвай на пръсти.
Не натискай звънеца. Не викай.
Пред вратата оставяй обувките мръсни
и тихичко влизай.
Тихо, любов. Не ме викай по име.
Не говори. И не ме завивай.
Тихо до мене легни и гушни ме
и тихо заспивай.
Тихо, любов. Тази вечер сме наши.
Нежно по име не ме наричай.
Без балади, обяснения, звънене на чаши.
Тихо. Обичай.
© Мария All rights reserved.