Apr 28, 2006, 9:04 AM

To be 

  Poetry
1259 0 6
Да си искрица от отминал блясък...
Да бъдеш ехо от заглъхнал крясък...
Да си звезда в безкраен небосклон...
Да бъдеш птица вечно без подслон...
Да си последният от твоя род, потомък...
Да бъдеш пепел от угаснал огън...
Да си прашинка в сухата пустиня...
Да бъдеш вечно нечия робиня...
Да си сълза в очите на дете...
Да бъдеш мъка в нечия сърце...
И все пак...
Да бъдеш вечно...
Нещо...

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??