Jul 19, 2009, 7:50 PM

То и ние 

  Poetry » White poetry
508 0 0

 Чарът на времето ни огря.

Стопли ни изненадващо.

Съсухри лицата ни бодри.

Изсмука бунтарската кръв.

Изпепели волята.

Прояде мечтите ни.

Стъпка бъдещето.

Записа в дневник миналото.

Седна срещу нас.

Гледаше всеки един.

Високомерна радост.

Поглед над нисшите.

И аз гледах.

Виждах величие, идеала.

Безсмъртие, сила и мощ.

Смеех се.

Нямаше тръпка.

Живот.

© Димитър Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??