Точка.
Гълъби пасат.
Мозъкът ми е калъп
от спам
и скръб.
Опитвам се да почета.
Новините да следя.
Погледът ми се заравя
в празното пространство.
Някой ден ще се подредят
нещата,
като смърт.
И ще станат - точка.
24април2011
© Братан All rights reserved.