На Кр.Т. Майсторовата щерка
Тате даде ми парички
днеска, за да купя хляб,
ала ги похарчих всички
не за хляб – за шоколад.
И какво сега да сторя?
Че ще ми се кара той,
ясно е, ама отгоре
може и да има бой...
Инак хапвам си и хляб, но
за паричките не знам
как се случва все обратно –
хоп, за друго да ги дам!?
Ако толкоз иска татко
сметката да е наред –
да даде пари за сладко...
Време е за сладолед!
© Борко Бърборко All rights reserved.